2018
2017
2016
2015 2014
2013 2012
2011 2010

ДЕСЕТТЕ СПОРТИСТА

Изпращане випуск 2019

ГАЛЕРИЯ

Прочети още...

ВТОРА РЕГИОНАЛНА СРЕЩА НА КЛУБОВЕТЕ "МЛАДИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ"

ВТОРА РЕГИОНАЛНА СРЕЩА НА КЛУБОВЕТЕ "МЛАДИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ"

На 16.04.2019 г. в Художествената галерия се проведе поредната среща на клубовете в Силистра и Тутракан. Клуб „Роден край“ при Спортно училище представи своята дейност. Ивайло Стефанов прочете клубната информация. Златомир Ценков рецитира стихотворение за Левски, а Димитър Димитров вдигна на крака аудиторията със своето емоционално изпълнение на китара.

По време на срещата специални гости бяха: г-жа Денка Михайлова, зам.-кмет, председателят на Общобългарски комитет „Васил Левски" г-н Васил Василев, семейство Виктория и Денислав Деневи от Алфатар, директори на училища, родители и членове. По време на срещата поздравителни писма бяха поднесени на организаторите, в лицето на Цветана Цанова - председател на общинския комитет от д-р Юлиян Найденов - кмет на общината и от областния управител Ивелин Статев.
В началото г-жа Михайлова каза: "Позволете ми да Ви поздравя с този празник на историята, в прослава на героизма на народа ни. Празник, който обединява години на стремление към Свобода, в който подчертано изказваме почитта си към България. На 16 април отбелязваме Деня на Българската Конституция - документът, които гарантира свободата на личността, демокрацията и върховенството на закона.“

От името на Общобългарския комитет „Васил Левски“ г-н Василев подари на всеки участник малка раница с емблемата на Комитета, а г-жа Цветана Цанова получи най-високото отличие на Комитета – златен медал.

 

: