ДЖУДО-ДУНАВСКА КУПА РУСЕ 2016

Турнир по джудо "Дунавска купа" гр.Русе на 01.10.2016 г.

Отборно бронзова купа на състезателите на ССКЕ"Багаин"-Силистра

индивидуално 5 златни, 2 сребърни и 7 бронзови медала.

   

       

 

: